Vinn 500 kr och prenumerationer på våra tidningar

500 kr sedel. Motiv: Birgit Nilsson / Skåne. (Källa: Riksbanken)5 tidningar per årpremiarnummer

TÄVLING

  1. Gör en egen variant av Freedom Europes profilbild. Det finns bara två krav:
    * Låt fotografera händer som ser ut att ”slita sig loss” från ett rep.
    * Det ska även stå Freedom Europe  i bilden. Nedan är två exempel
     
  2. Du ska sedan använda din tävlingsbild (alternativt någon bild som finns på vår profilbildssida) som profilbild i sociala media. Alternativt ska du lägga ut profilbilden på din hemsida.
  3. Du ska även skriva på petitionen mot obligatoriska vaccin samt dela petitionen i sociala media eller i ditt nätverk, tex via mail >> gå till petition

Tävlingen pågår till 31 december 2017. Vinnaren meddelas den 31 januari 2018. Det annonseras på denna sida samt på NHF Swedens och 2000-Talets hemsida.  

Tävlingsregler!

Skicka in din bild enligt ovan anvisningar. Bilden ska vara mellan 2-4 Mb. Jag är införstådd med att i och med att jag skickar in min bild så har föreningarna som står bakom Freedom Europe rätt att fritt använda bilden för sina ändamål, tex att lägga upp bilden på sina respektive hemsidor (internetpublicering) och publicera i föreningarnas respektive tryckta tidningar. Bilden kan användas som profilbild av tredje part som deltar i föreningarnas verksamhet. Du får ej sända in bilder som du ej har upphovsrätten till. Vinnaren utses den 31 januari, juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas personligen. Tävlingen gäller endast i Norden. Vinnarna är själva ansvariga för att betala eventuell vinstskatt. Genom att deltaga i tävlingen bekräftar du att du har godkänt reglerna för tävlingen.


Tillåtna filtyper: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 2mb.