USA varnar – nu är det dags för vuxna att massvaccineras

Varning från USA. Deniece Young har gjort oss uppmärksamma på att dessa nya rekommendationerna i USA för vuxna äldre än 19 år. Som vi vet brukar det mesta som startar i USA komma hit till Sverige. USA var bland de första med tvångsvaccinering. I USA har massvaccinationerna eskalerat vilket visas av denna bild, där barnen idag vaccineras med 69 vacciner tills de har blivit 18 år.

Relaterad bild

 

Även i Sverige har antalet vacciner ökat och ständigt lobbas det för att utöka det svenska barnvaccinationsprogrammet med allt fler vacciner. Vi har idag 31 immuniseringar i barnvaccinationsprogrammet. Vissa landsting har utökade program tex med hepatitvaccin och rotavaccin. Vi misstänker att det snart även kommer att göras försök att lobba in meningitvaccinet (mot hjärnhinneinflammantion) som man har gjort i England – särskilt efter det utbrott av tre injuknade barn i Nyköping och som ledde till att man massvaccinerade 2 500 barn i kommunen.

Frågan är om vi människor ska bli helt söndervaccinerade?? Nu är det de vuxnas tur. Så här ser det nya vaccinationsprogrammet ut för vuxna, som gäller från 2017 i USA.

Läs hela dokumentet >> https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/downloads/adult/adult-combined-schedule.pdf