Tävling

Just du kan göra skillnad

Alla föräldrar håller nog med om att man som förälder ska kunna bestämma om och när man ska utsätta sitt barn för en medicinsk åtgärd som är förenad med risker. Om du är en förälder som inte vill ge avkall på din självbestämmanderätt vad som är rätt för dig och din familj, dina barn. Då är det hög tid att agera. Om de stora läkemedelsbolagen genom effektiv lobbying gentemot politiker tillåts att ta makten och bestämma vilka medicinska åtgärder, injektioner som dina barn ska tvingas genomgå så kommer vi föräldrar inom kort inte ha något alls att säga till om.

I USA har hälsomyndigheterna redan börjat pusha för att tvångsmedicinera befolkningen genom dricksvattnet. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22779765 . Till råga på allt så handlade det om att tillsätta dricksvattnet statiner – en medicin som inte bara har en massa svåra biverkningar utan dessutom inte har några verkliga fördelar. Män kan leva 3-4 dagar längre, kvinnor har ingen positiv effekt av läkemedlet alls utan får bara biverkningarna. Se denna video när forskaren Ralf Sundberg berättar om detta och pratar om kolesterol och statiner >> https://www.youtube.com/watch?v=szOH5Aq2jYE

800 000 svenskar äter statiner som sänker kolesterolvärdet. Det är världens mest sålda läkemedel. Hur kan ett läkemedel med så mycket biverkningar och i princip ingen fördel säljas in till så många människor, i synnerhet när kolesterol inte är farligt, utan till och med nyttigt och livsnödvändigt? Det är till och med visat att äldre människor med högt kolesterol lever längst. Läs boken om Kolesterolmyten av forskaren Uffe Ravnskov och Forskningsfusk av Ralf Sundberg så förstår du hur det går till. Många känner sig grundlurade av medicinetablissemanget – men etablissemanget fortsätter i samma spår och läkare fortsätter att skriva ut statiner – till och med till kvinnor i förebyggande syfte!

Nu vill läkemedelsindustrin lobba så att de får fri tillgång till dina barn, genom barnvaccinationsprogrammet. >> Så här lobbades HPV-vaccinet in i vårt svenska barnvaccinationsprogram. Antalet vacciner kommer sedan bara att adderas. I USA får barnen över 60 vaccinimmuniseringar innan de är 20 år. I Italien fanns 4 obligatoriska vaccin, nu har de nyss tagit det första beslutet i senaten om att det ska vara 12 stycken. I Frankrike är man på väg att införa 11 obligatoriska vaccin. I Sverige har vi ännu inga obligatoriska vaccin  – även om många inte vet att det faktiskt är frivilligt – och det lobbas för fullt för att utöka barnvaccinationsprogrammet med ytterligare vaccin. Men Riksdagspolitikern Barbro Westerholm berättade för en av våra medlemmar – när Arkelstens motion om tvångsvaccinering skulle avhandlas – att ”det är redan så gott som bestämt att det ska införas”. Om du inte vill att Läkemedelsbolagen ska ha direkt access till dina barn så är det dags att agera nu och visa omvärlden att du tar ställning i frågan. Då är även vår tävling något för dig! 


TÄVLING

Vinn 500 kr och prenumerationer på våra tidningar

500 kr sedel. Motiv: Birgit Nilsson / Skåne. (Källa: Riksbanken)5 tidningar per årpremiarnummer

 Enkla regler
  1. Gör en egen variant av Freedom Europes profilbild. Det finns bara två krav på bilden:
    * Låt fotografera dina händer som ser ut att ”slita sig loss” från ett rep.
    * Det ska även stå Freedom Europe  i bilden. Nedan är ett exempel
     
  2. Du ska sedan använda din tävlingsbild (alternativt någon bild som finns på vår profilbildssida) som profilbild i sociala media. Alternativt ska du lägga ut profilbilden på din hemsida.
  3. Du ska även skriva på denna petition samt dela den i sociala media eller i ditt nätverk, tex via mail

Vi önskar dig mycket nöje när du tar mästerfotot!! 

 >> Jag vill vara med och tävla
 >> Jag vill se hela vinstplanen

Tävlingen pågår till 31 december 2017. Vinnaren utses den 31 januari 2018. Det annonseras på denna sida samt på NHF Swedens och 2000-Talets hemsida.  

Även om du inte vill vara med och tävla, så ser vi gärna att du vill vara med och demonstrera och använda någon av våra bilder som profilbild.

>> Jag vill vara med och demonstrera

Den här bilden betyder: Vi föräldrar bestämmer när ett läkemedel som har risker ska ges till våra barn – det är varken läkemedelsbolagen eller politiker!

Gå med i nätdemonstrationen. Byt din profilbild i sociala media till en av dessa bilder >> Profilbilder