Senaten tar avgörande beslut

I Rom den 20 juni, röstade Senaten ja till att vaccinlagförslaget som går ut på att göra 12 vaccinationer obligatoriska för barn mellan 0-16 var konstitutionellt. 

Det fördes sedan över till Kammaren som  började diskutera frågan den 24 juli. Senaten, som är en av de två kamrarna i Parlamentet ska sedan votera om dekretet tisdagen den 18:de som är i övermorgon. Om den godkänns, så kommer den åter att föras över till den andra Kammaren som ska undersöka och votera innan den 8 augusti.

Senat-voteringen som sker på tisdag är mycket viktig eftersom bara Senaten har möjlighet att stoppa lagen. Det är osäkert om Senaten kommer att godkänna det, vissa i senaten höll utomordentliga tal mot lagförslaget. Det finns viss oro för att The Chambers of Deputees kommer att godkänna.

http://www.senato.it/2767

Motståndet är stort – det har samlats miljoner människor i över 50 demonstrationer över hela Italien. Förra veckan samlades mellan 70 000 – 100 000 människor i en demonstration i Pesaro, och varje dag demonstrerar människor framför Parlamentet i Rom.

Se alla demonstrationer >> http://freedomeurope.net/demonstrations/

Idag den 17  juli fick Parlamentarikerna även mottaga NHF Swedens/Freedom Europes öppna brev i videoformat om det lagvidriga vaccindekretet. Vi hoppas att detta får beslutsfattarna att tänka till – och göra det mer än en gång.

Swedish open letter to the Italian Parliament, Senate and Government about the unconstitutional Vaccine Decret

The Italian Vaccine Decret (n 73/2017) is unconstitutional and you must not approve. We will take legal actions against anti democratic Governments that are violating international laws.

Freedom Europe
www.freedomeurope.net

—————————–

2000-Talets Vetenskap
3 thd Millenium Science

www.2000tv.se

——————————

National Health Federation
Sweden

www.thenhf.se
nhfsweden@gmail.com

—————————–
SWEDEN